IKT

IKT - Instituut voor ondergrondse infrastructuur

Keurmerk voor constante topkwaliteit voor Hamers Leidingtechniek B.V.

Gepubliceerd op 12 juni 2019
0 Reacties

IKT-Vestigingsmanager Sebastiaan Luimes (r.) overhandigt het LinerReport-keurmerk aan Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek B.V..

IKT-Vestigingsmanager Sebastiaan Luimes (r.) overhandigt het LinerReport-keurmerk aan Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek B.V..

Het leveren van 100% kwaliteit is al een uitdaging op zichzelf. Om dit zes jaar achter elkaar te doen, is een uitzonderlijke prestatie. Hamers Leidingtechniek B.V. heeft in de jaren 2013-2018 CIPP-liners ingebouwd waarvan de proefstukken bij de testonderzoeken van IKT aan alle testcriteria hebben voldaan. IKT-Vestigingsmanager Sebastiaan Luimes overhandigt deze onderneming een IKT-testkeurmerk om de goede dienstverlening in 2018 te bekrachtigen.

Waterdichtheid, buigspanning, E-modulus en wanddikte – pas wanneer een CIPP-linerproefstuk gelijktijdig voldoet aan deze vier testcriteria, kan de renovatie daadwerkelijk meteen goedgekeurd worden. In 2018 voldeed slechts 90% van alle CIPP-linerproefstukken die bij IKT zijn binnengekomen gelijktijdig aan alle vier testcriteria.

Vijftiende IKT-LinerReport

Begin dit jaar heeft IKT – Instituut voor ondergrondse infrastructuur voor de vijftiende keer het jaarlijkse LinerReport gepresenteerd. Het ging om 2.125 CIPP-linerproefstukken die in het jaar 2018 voor kwaliteitscontrole uit bouwlocaties ontnomen waren en door de IKT-testafdeling voor CIPP-liners zijn onderzocht.

IKT-Sterrentabel 2014-2018

IKT-Sterrentabel 2014-2018

Vijf aan de top in 2018

Een CIPP-liner kan pas echt meteen goedgekeurd worden wanneer alle vier testcriteria de testonderzoeken tegelijk met goed gevolg doorstaan. In 2018 lukte dit vijf bedrijven, waaronder Hamers Leidingtechniek B.V..

Voor elk jaar in de “100%-Club” krijgt het desbetreffende renovatiebedrijf een ster met daarin het jaartal in onze “Sterren-afbeelding”. Des te meer sterren een bedrijf heeft, des te constanter levert dit bedrijf de hoogst mogelijke renovatiekwaliteit af. Elf bedrijven hebben tussen 2012 en 2018 minstens één jaar 100% kwaliteit behaald. Hamers Leidingtechniek B.V. heeft nu zijn zesde achtereenvolgende ster gekregen.

Download het IKT-LinerReport 2018 met alle gegevens en tabellen

image_pdfimage_print

Delen...

 

Contact:
IKT Nederland
Kantoorgebouw "De Enk"
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem

T: +31 (0) 26-84545 60
E: info@ikt-nederland.nl

www.ikt-nederland.nl
www.facebook.com/IKT.Nederland
www.linkedin.com/company/ikt-nederland

 

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.