IKT

IKT - Instituut voor ondergrondse infrastructuur

IKT verwelkomt nieuw verenigingslid: TOA uit Japan

Gepubliceerd op 12 maart 2015
0 Reacties

ikt-vereniging-toa-grout-logo-320De IKT-Vereniging van Industrie en Dienstverlenende bedrijven verwelkomt zijn eerste aziatische verenigingslid: TOA GROUT KOGYO Co., Ltd. uit Tokyo, Japan. TOA werd opgericht in 1958. Sinds een aantal jaar is rioolrenovatie een onderdeel van hun kernactiviteiten.

Over TOA

Rioolrenovatie met een naadloze liner. Oude buis: DN600. lengte: 70m, wanddikte van de liner: 14mm

Rioolrenovatie met een naadloze liner. Oude buis: DN600, lengte: 70m, wanddikte van de liner: 14mm

TOA werd opgericht in 1958, in de vroege periode van grote economische groei in Japan. Rioolrenovatie met een naadloze liner is voor TOA in de laatste jaren een onderdeel geworden van hun kernactiviteiten. In 2014 heeft TOA 15.000 m van zijn naadloze liner geïnstalleerd.

Bodem en riolering

In 1958 was het eerste onderdeel van hun kernactiviteiten het versterken van bodems met het inspuiten van grout (in combinatie met toeslagmaterialen en hulpstoffen) en het bijdragen aan de bouw van ondergrondse infrastructuren, zoals bijvoorbeeld metronetwerken. In de jaren ´80 besloot TOA zijn werkveld uit te breiden naar hellingbescherming met een grondverankering methode waarbij de lange ervaring van bodemversterking gebruikt kon worden. TOA introduceerde op dit gebied nieuwe methoden zoals de PUC methode, grondverankering gecombineerd met het gebruik van draagplaten voor het beschermen van hellingen en barrières gemaakt van hoogwaardig staaldraadgaas ter bescherming van vallende rotsen.

We are very excited to become a member of IKT, and looking forward to working with IKT and the other members.
Yuzo Ooka, President van TOA GROUT KOGYO Co., Ltd.
Hoogwaardig staaldraadgaas als barrière tegen vallende rotsen. Energie absorptie: 150kj, hoogte: 4m; lengte: 65m

Hoogwaardig staaldraadgaas als barrière tegen vallende rotsen. Energie absorptie: 150kj, hoogte: 4m; lengte: 65m

Daarnaast zag TOA ook de potentiële groei op het gebied van renovatie en onderhoud van infrastructuur en begaf zich daarom op het derde onderdeel van zijn kernactiviteiten, namelijk ondergrondse buisrenovatie. TOA heeft ook op dit gebied nieuwe technieken geïntroduceerd in Japan, zoals hun SEAMLESS LINER (CIPP-liner met UV-uitharding), SNAP LOCK (deelreparatiemethode van aansluitingen en scheuren), SmartBall (water lekkage detectie door middel van acoustische emissie), ICE PIGGING (buizen schoonmaken met een mengsel van water en ijs) en PRIMUSLINE (hoogwaardig flexibele buis).

Contact

TOA GROUT KOGYO Co.,Ltd.
2-10-3 Yotsuya, Shinjuku-ku, Tokyo 160-0004 JAPAN
T: +81-3-3355-6200
F: +81-3-3355-6201
E-mail: inquiry@toa-g.co.jp
Website: www.toa-g.co.jp

 

IKT-Vereniging van Industrie en Dienstverlenende bedrijven

Niet alleen netbeheerders spelen een belangrijke rol in de activiteiten van IKT. Ook bedrijven uit de industrie, ingenieursbureaus, dienstverlenende bedrijven, instituten en verenigingen zijn voor ons belangrijk. Zonder hun producten en diensten kunnen riolen en andere leidingen niet gebouwd, gerenoveerd of gebruikt worden.

IKT-Vereniging van Industrie en Dienstverlenende bedrijven

 

image_pdfimage_print

Delen...

 

Contact:
IKT Nederland
Kantoorgebouw "De Enk"
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem

T: +31 (0) 26-84545 60
E: info@ikt-nederland.nl

www.ikt-nederland.nl
www.facebook.com/IKT.Nederland
www.linkedin.com/company/ikt-nederland

 

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.