IKT

IKT - Instituut voor ondergrondse infrastructuur

IKT feliciteert Hamers Leidingtechniek B.V. met 10-jarig jubileum en negende kwaliteitszegel

Gepubliceerd op 07 juli 2021
0 Reacties

IKT-Vestigingsmanager Sebastiaan Luimes (l.) overhandigt het LinerReport-keurmerk aan Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek B.V.

IKT-Business Unit Manager Sebastiaan Luimes (l.) overhandigt het LinerReport-keurmerk aan Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek B.V..

Het IKT heeft Hamers Leidingtechniek B.V. gefeliciteerd met haar 10-jarig jubileum en dit bood meteen ook een goede gelegenheid om voor de negende keer het IKT-testkeurmerk te kunnen overhandigen. Dit IKT-testkeurmerk geeft aan, dat het deze onderneming is gelukt om in het kalenderjaar 2020 kousrenovaties uit te voeren waarvan de proefstukken, die bij het IKT zijn onderzocht, allen voldeden aan de criteria voor E-modulus, buigspanning bij eerste breuk, wanddikte en waterdichtheid.

Pas wanneer een kousrenovatieproefstuk gelijktijdig voldoet aan deze vier testcriteria, kan de renovatie daadwerkelijk meteen goedgekeurd worden. In 2020 voldeed slechts 87,5% van alle kousrenovatieproefstukken die bij het IKT zijn binnengekomen gelijktijdig aan alle vier testcriteria. Het leveren van 100% kwaliteit is al een uitdaging op zichzelf. Om dit inmiddels al acht jaar achter elkaar te doen, is een uitzonderlijke prestatie.

Zeventiende IKT-LinerReport

Begin dit jaar heeft IKT – Instituut voor ondergrondse infrastructuur voor de zeventiende keer het jaarlijkse LinerReport gepresenteerd. Het ging om 2.613 kousrenovatieproefstukken die in het jaar 2020 voor kwaliteitscontrole uit bouwlocaties ontnomen waren en door de IKT-onderzoeksafdeling voor kousrenovaties zijn onderzocht.

Naast de overhandiging van het IKT-Testkeurmerk werd een taart aangeboden ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum.

Naast de overhandiging van het IKT-Testkeurmerk werd een taart aangeboden ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum.

Vijf aan de top in 2020

Een CIPP-liner kan pas echt meteen goedgekeurd worden wanneer alle vier testcriteria de testonderzoeken tegelijk met goed gevolg doorstaan. In 2020 lukte dit vijf bedrijven, waaronder Hamers Leidingtechniek B.V..

Voor elk jaar in de “100%-Club” krijgt het desbetreffende renovatiebedrijf een ster met daarin het jaartal in onze “Sterren-afbeelding”. Des te meer sterren een bedrijf heeft, des te constanter levert dit bedrijf de hoogst mogelijke renovatiekwaliteit af. Twaalf bedrijven hebben tussen 2012 en 2020 minstens één jaar 100% kwaliteit behaald. Hamers Leidingtechniek B.V. heeft nu zijn achtste achtereenvolgende ster gekregen.

Download het IKT-LinerReport 2020 met alle gegevens en tabellen

image_pdfimage_print

Delen...

 

Contact:
IKT Nederland
Kantoorgebouw "De Enk"
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem

T: +31 (0) 26-84545 60
E: info@ikt-nederland.nl

www.ikt-nederland.nl
www.facebook.com/IKT.Nederland
www.linkedin.com/company/ikt-nederland

 

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.