IKT

IKT - Instituut voor ondergrondse infrastructuur

IKT internationaal: Nieuwe partner bij het thema putrenovatie

Gepubliceerd op 11 maart 2015
0 Reacties

Wendy Francken, directeur bij het Vlaamse Overlegplatform & Kenniscentrum VLARIO, en Managing Director bij IKT, Dipl.-Ök. Roland W. Waniek, hebben eind 2014 in Brussel een samenwerkingscontract ondertekend voor het project „Producttest putrenovaties“ („Warentest Schachtsanierung“).

Wendy Francken en Roland W. Waniek bezegelen de samenwerking in het kader van het thema putrenovatie.

Wendy Francken en Roland W. Waniek bezegelen de samenwerking in het kader van het thema putrenovatie.

De actuele IKT-Kwaliteitstest putrenovaties zal informatie leveren over de sterktes en zwaktes van verschillende renovatiemethoden en -materialen.
De producten en de methodes worden zowel onder laboratorium- voorwaarden in de grote verzoekenhal bij IKT als in-situ gedetailleerd onderzocht en getest. De resultaten zullen rioolbeheerders helpen om een gefundeerde beslissing te maken voor hun keuze voor een bepaalde renovatiemethode.

Know-how-transfer over de grenzen heen

IKT ondersteunt, samen met zijn partners in Europa en de rest van de wereld, de grensoverschrijdende kennisoverdracht van IKT-projecten. Voor het Vlaamse deel in België heeft IKT in VLARIO een partner gevonden die de Know-how snel en efficiënt aan zijn leden beschikbaar stelt. VLARIO ondersteunt het project „Producttest putrenovaties“ bovendien met eigen renovaties.
Daarnaast neemt VLARIO ook deel aan het „International Advisory Board for Manhole Rehabilitation“. Hier werken talrijke steden en instituten op internationaal niveau samen en wordt er met elkaar gesproken over de uitdagingen, nieuwe oplossingen en bevindingen op het gebied van putrenovaties.

VLARIO
IKT Producttest
IKT Keuringsafdeling Putrenovatie

Contactpersoon

Jaap Bresser
Project Manager
Telefoon: +31 – (0)26 – 845 45 60
E-Mail: bresser@ikt-nederland.nl

image_pdfimage_print

Delen...

 

Contact:
IKT Nederland
Kantoorgebouw "De Enk"
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem

T: +31 (0) 26-84545 60
E: info@ikt-nederland.nl

www.ikt-nederland.nl
www.facebook.com/IKT.Nederland
www.linkedin.com/company/ikt-nederland

 

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.